Afwasser Keuken

Afwasser Keuken

Kom je werken bij het allerleukste keukenteam Beurs van Berlage? Wij zijn het beste congres- en evenementencentrum op 5-sterrenniveau en zorgen er als team voor dat wij onze gasten elke dag verrassen. Naast onze eigen Bistro Berlage zorgen we voor de mooiste congressen, (gala) diners, Award Shows en bedrijfsfeesten. We mogen weer heel veel mooie projecten doen en zijn per direct op zoek naar een Afwasser voor onze keuken voor 38 uur per week.

Ben jij….

  • Een teamplayer?
  • Kan je snel werken?
  • Iemand met ervaring in een spoelkeuken? Dat zou fijn zijn!
  • Heb je geen ervaring dan vinden we het belangrijk dat je wilt leren.

Kom je bij ‘onze’ Beurs werken? Wij zijn een hecht, divers en professioneel team. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en ontdekken graag welke waardevolle bijdrage jij kan leveren. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt, we verwelkomen je van harte. Wat verder nog van belang is om te weten:

  • We vinden persoonlijke gastvrijheid, samenwerken, ondernemen, betrokkenheid en leren waardevolle thema’s die bijdragen aan onze 5 sterren kwaliteit en service;
  • Je komt terecht in een dynamische werkomgeving, midden in het centrum van Amsterdam;
  • Arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op vast dienstverband;
  • Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, gebaseerd op de horeca cao, maar met aantrekkelijke extra’s: hogere salarisschalen dan die van de CAO en ATV- en vitaliteitsdagenregeling. Natuurlijk is er een pensioenregeling, 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur) per jaar en een regeling voor bedrijfskleding; Dagelijkse personeelslunch en personeelskorting in onze Bistro en toegang tot onze tentoonstellingen

Enthousiast over deze functie?

Stuur een bericht naar 06-109 190 70 of neem telefonisch contact opnemen met Henk van Veluw, Executive Chef via 020 530 4141. Kijk op onze website werkenbijeenhotspot.nl voor onze sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu