Afwasser Keuken Banqueting

De Beurs van Berlage is niet de nieuwste ‘place to be’ in Amsterdam, maar wel een van de bekendste. Al sinds 1903 is de indrukwekkende Beurs een regelrechte internationale hotspot. Een dynamische plek, midden in de stad, waar elke dag spannende dingen gebeuren; congressen, evenementen, feesten, beurzen, tentoonstellingen en nog veel meer. Ze vinden hun plek in een gebouw met een oppervlakte van 16.000 m² en een capaciteit van 200 tot 2000 gasten. Het is onze ambitie om onze gasten een fantastische en unieke ervaring op 5-sterrenniveau te bieden. Wij maken mooie ontwikkelingen door en zijn per direct op zoek naar een Afwasser voor onze Banqueting Keuken voor 38 uur per week.

Jouw rol

Weet jij van aanpakken en ben je niet vies van hard werken? Ben je flexibel en werk je graag met leuke collega’s? Lees dan verder!

Grijp je kans om te werken middenin het historische en bruisende centrum van Amsterdam! Wij zijn het beste congres- en evenementencentrum op 5-sterrenniveau. Bij de Beurs van Berlage is ons gezamenlijk doel om een mooie en rijke ervaring voor onze gasten te realiseren. In onze inspirerende locatie overtreffen wij dagelijks de verwachtingen van onze gasten. Denk hierbij aan congressen, (gala) diners, Award Shows en bedrijfsfeesten, van tussen de 200 tot 2000 gasten. We maken geweldige ontwikkelingen door en zijn per direct op zoek naar een Afwasser voor onze afdeling Keuken Banqueting voor 38 uur per week.

Wat breng jij 

Herken jij jezelf in het onderstaande profiel? Dan willen wij jou!

  • Weet van aanpakken;
  • Je hebt ervaring met werken in een spoelkeuken.
  • Je woont in (de omgeving) van Amsterdam

Dit bieden wij jou

  • Een dynamische werkomgeving, midden in het centrum van Amsterdam;
  • Een enthousiast team dat van aanpakken houdt;
  • Bruto uurloon bij 21 jaar of ouder: € 11,94 en max. € 13,33 (all-in);
  • Veel personeelsuitjes en borrels;
  • Reiskosten;
  • Gratis toegang tot onze tentoonstellingen;
  • Maaltijdregeling.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Anne Zoutendijk, Chef-kok, via azoutendijk@beursvanberlage.com

Solliciteer nu