werken bij de beurs quote

“Echt top om te werken bij de Beurs van Berlage. Ik kan de baan goed combineren met mijn studie en zelf indelen wanneer ik wil werken. Ik hou ervan om voor mensen te zorgen en ze in de watten te leggen. Dat kan heel goed bij de Beurs van Berlage, want overal wordt aan gedacht! Wat ik het leukste vind? Er komen heel vaak bekende mensen die ik mag bedienen. Zoals onze Koning en Koningin. Wie kan dat nou zeggen!?”

Ruben Jansen, Banqueting Employee

“Als stagiaire bij Marketing begonnen en doorgegroeid tot Marketing Executive! De Beurs van Berlage is een heel mooi bedrijf om voor te werken. De communicatielijnen zijn kort en je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional. Bij ons is geen dag hetzelfde, omdat er altijd weer een nieuw vet evenement op het programma staat. Het leuke is dat wij als hecht team samen naar zo’n evenement toewerken. Iedere afdeling heeft een belangrijke rol in het proces. Dit maakt dat wij altijd op hoog niveau kunnen presteren. We organiseren regelmatig feestjes om onze successen te vieren. Ja, daar zijn we ook heel goed in!”

Fannie Fuijkschot, Marketing Executive

“Begonnen als stagiaire bij Marketing ben ik na 2,5 jaar doorgegroeid tot Marketing Executive! De Beurs van Berlage is een heel mooi bedrijf om voor te werken. De communicatielijnen zijn kort en je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional. Bij ons is geen dag hetzelfde, omdat er altijd weer een nieuw vet evenement op het programma staat. Het leuke is dat wij als hecht team samen naar zo’n evenement toewerken. Iedere afdeling heeft een belangrijke rol in het proces. Dit maakt dat wij altijd op hoog niveau kunnen presteren. We organiseren regelmatig feestjes om onze successen te vieren. Ja, daar zijn we ook heel goed in!”

Fannie Fuijkschot, Marketing Executive

“Ik ben als eerste medewerker gaan werken in de Bistro Berlage omdat het een prachtige, bijzondere en inspirerende werkplek is. Ik werk met een jong team in een relatief jonge zaak. Hier heb ik de mogelijkheden om ervaring op te doen en te leren. Geen dag in het centrumhart van Amsterdam is hetzelfde en dat maakt het voor mij zo aantrekkelijk. Mijn taak in de bistro is dat ik ervoor moet zorgen dat alles goed verloopt van dag tot dag. Mijn verantwoordelijkheid is het openen en sluiten van de zaak, stuur mensen aan en zorg dat we genoeg aan producten hebben. Daarbij word ik betrokken bij eventuele procesverbeteringen in de zaak en zet ik mij in voor de feestcommissie. Er moet uiteraard ook geborreld worden. Ik werk hier met veel plezier.”

Rein Haaij, eerste medewerker Bistro Berlage

“Als we ‘s ochtends de briefing krijgen over wat we als Banqueting medewerkers moeten neerzetten krijg ik altijd lichte kriebels in mijn buik. Evenementen in de Beurs zijn vaak spectaculaire shows met gasten die nogal wat gewend zijn. Er wordt dus best veel van je verwacht. Maar het is enorm leuk om mee te maken en elk evenement geeft me weer een ‘wauw’ gevoel. Na werktijd gaan we met de groep vaak nog een drankje doen in de stad, omdat je na het werk nog vol adrenaline zit!”

Conchita Faverus, Banqueting Employee

“Als we ‘s ochtends de briefing krijgen over wat we als Banqueting medewerkers moeten neerzetten krijg ik altijd lichte kriebels in mijn buik. Evenementen in de Beurs zijn vaak spectaculaire shows met gasten die nogal wat gewend zijn. Er wordt dus best veel van je verwacht. Maar het is enorm leuk om mee te maken en elk evenement geeft me weer een ‘wauw’ gevoel. Na werktijd gaan we met de groep vaak nog een drankje doen in de stad, omdat je na het werk nog vol adrenaline zit!”

Conchita Faverus, Banqueting Employee

“Voor mij is werken bij de Beurs ook echt werken bij een Hotspot! Als Sales Manager ben ik maar wat trots dat ik op verschillende beurzen in binnen- en buitenland het visitekaartje van deze mooie werkplek in het hartje van Amsterdam mag zijn.

Ik geeft veel rondleidingen voor de vele verschillende evenementen die we hier hebben en krijg dan altijd weer een glimlach op mijn gezicht als ik met de gasten door de Grote Zaal loop! Gastvrijheid is een ding wat iedereen in dit bedrijf in het bloed zit, niet alleen naar de gasten maar ook zeker naar elkaar!”

Marloes Haan, Sales Manager

“Er zijn vele leuke dingen te benoemen over elke afdeling in de Beurs van Berlage. Als jij net als mij een passie hebt voor gastvrijheid, organiseren, en het verzorgen van hoge kwaliteit eten en drinken aan gasten dan zit je hier goed op je plek. Zo kun je in de Bistro Berlage een lunch of een diner verzorgen en in de zomer serveer je ijskoude drankjes op het terras. Je kunt ook werken op de Banqueting afdeling, deze is gericht op de evenementen in het gebouw. Het keuken en bedieningsteam is erg gezellig,  en samen streven we ernaar om elk evenement succesvol te maken. Als extra ben ik ook lid van de interne feestcommissie, met collega’s zorg je ervoor dat er activiteiten en attente acties op touw worden gezet voor iedere interne afdeling. Dit maakt de sfeer erg fijn met collega’s. Het is een aanrader om te solliciteren bij ons!”

Daniëlle Martens, Banqueting Supervisor

“Mijn stage bij de Beurs van Berlage was bij Conference Services. Op deze nieuwe afdeling organiseren wij alles rondom een evenement zoals hotelovernachtingen, vervoer en nog veel meer. De Beurs is een leuk bedrijf met een goede sfeer. Wat mij het meeste opvalt is dat iedereen gepassioneerd zijn werk doet, maar wel binnen grenzen. Je krijgt veel ruimte om initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast draai je ook echt mee waardoor je veel praktijkervaring opdoet. Er zijn ook gezellige borrels waar we met zijn allen heen gaan. Kortom: een leuk bedrijf waar veel te leren valt.”

Erik Mastenbroek, Stagiair Conference Services

“Inmiddels heb ik al bijna 3 jaar een bijbaan als Banqueting medewerker in de Beurs van Berlage. Het is echt supergoed te combineren met mijn privéleven. Bovendien vind ik het leuk werk om te doen. Elke keer zijn er weer heel andere evenementen en daarom wordt het nooit saai! Het tofste dat ik heb meegemaakt was het Tony Chocolonely evenement waar wij vrijkaarten voor kregen. Iedereen ging los op de dansvloer en we hebben de Beurs als laatste verlaten. Sowieso doen wij veel leuke dingen naast het werk. Samen naar de Efteling en een medewerkers-ontbijt maken het extra leuk!”

Casper Gielen, Banqueting Employee

Solliciteren

werken bij een hotspot whatsapp

Solliciteer via Whatsapp

App #werkenbijeenhotspot naar
06-48 98 25 81 en geef aan naar welke vacature of stage je voorkeur uitgaat.

werken bij een hotspot mail

Solliciteer via e-mail

Mail naar ikwil@werkenbijeenhotspot.nl en geef aan naar welke vacature of stage je voorkeur uitgaat.