“Echt top om te werken bij de Beurs van Berlage. Ik kan de baan goed combineren met mijn studie en zelf indelen wanneer ik wil werken. Ik hou ervan om voor mensen te zorgen en ze in de watten te leggen. Dat kan heel goed bij de Beurs van Berlage, want overal wordt aan gedacht! Wat ik het leukste vind? Er komen heel vaak bekende mensen die ik mag bedienen. Zoals onze Koning en Koningin. Wie kan dat nou zeggen!?”
Ruben Jansen, Banqueting Employee
“In 2018 ben ik in dienst gekomen bij de Beurs van Berlage waar ik startte als banqueting manager.
Momenteel ben ik werkzaam als F&B director. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met eten en drinken in ons pand. Dit kan een kopje koffie zijn tijdens een congres, een corporate dinner of een cocktail op ons zonnig terras. Samen met een gedreven F&B team streven wij ernaar om elke gast een 5 sterren te bieden, zowel in service als in kwaliteit van onze producten.”
Jorien Schipper, F&B Director
“Begonnen als stagiaire bij Marketing ben ik na 2,5 jaar doorgegroeid tot Marketing Executive! De Beurs van Berlage is een heel mooi bedrijf om voor te werken. De communicatielijnen zijn kort en je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional. Bij ons is geen dag hetzelfde, omdat er altijd weer een nieuw vet evenement op het programma staat. Het leuke is dat wij als hecht team samen naar zo’n evenement toewerken. Iedere afdeling heeft een belangrijke rol in het proces. Dit maakt dat wij altijd op hoog niveau kunnen presteren. We organiseren regelmatig feestjes om onze successen te vieren. Ja, daar zijn we ook heel goed in!”
Fannie Fuijkschot, Marketing Executive
“Ik ben gaan werken in de Bistro Berlage, omdat het een prachtige, bijzondere en inspirerende werkplek is. Ik werk met een jong team in een relatief jonge zaak. Hier heb ik de mogelijkheden om ervaring op te doen en te leren. Geen dag in het centrumhart van Amsterdam is hetzelfde en dat maakt het voor mij zo aantrekkelijk. Ik ben begonnen als eerste medewerker en ben ondertussen gegroeid naar restaurantmanager. Mijn taak in de bistro is dat ik ervoor moet zorgen dat alles goed verloopt van dag tot dag. Mijn verantwoordelijkheid is het openen en sluiten van de zaak, stuur mensen aan en zorg dat we genoeg aan producten hebben. Daarbij word ik betrokken bij eventuele procesverbeteringen in de zaak en zet ik mij in voor de feestcommissie. Er moet uiteraard ook geborreld worden. Ik werk hier met veel plezier.”
Rein Haaij, restaurantmanager Bistro Berlage
“Als we ‘s ochtends de briefing krijgen over wat we als Banqueting medewerkers moeten neerzetten krijg ik altijd lichte kriebels in mijn buik. Evenementen in de Beurs zijn vaak spectaculaire shows met gasten die nogal wat gewend zijn. Er wordt dus best veel van je verwacht. Maar het is enorm leuk om mee te maken en elk evenement geeft me weer een ‘wauw’ gevoel. Na werktijd gaan we met de groep vaak nog een drankje doen in de stad, omdat je na het werk nog vol adrenaline zit!”
Conchita Faverus, Banqueting Employee
“Als we ‘s ochtends de briefing krijgen over wat we als Banqueting medewerkers moeten neerzetten krijg ik altijd lichte kriebels in mijn buik. Evenementen in de Beurs zijn vaak spectaculaire shows met gasten die nogal wat gewend zijn. Er wordt dus best veel van je verwacht. Maar het is enorm leuk om mee te maken en elk evenement geeft me weer een ‘wauw’ gevoel. Na werktijd gaan we met de groep vaak nog een drankje doen in de stad, omdat je na het werk nog vol adrenaline zit!”
Conchita Faverus, Banqueting Employee
“Iedere keer als ik de Beurs binnenstap, ben ik verrast door het mooie bijzondere gebouw. Toen er een plek vrij kwam op de afdeling Events heb ik geen moment getwijfeld en werk ik nu met veel plezier in dit mooie gebouw waar ik nog steeds bijna iedere dag iets nieuws tegenkom. Dit mooie gebouw blijft mij verrassen!!”
Kelly Haakman, Event Manager
“Inmiddels heb ik al bijna 5 jaar een bijbaan als Banqueting medewerker in de Beurs van Berlage. Het is echt supergoed te combineren met mijn privéleven. Bovendien vind ik het leuk werk om te doen. Elke keer zijn er weer heel andere evenementen en daarom wordt het nooit saai! Het tofste dat ik heb meegemaakt was het Tony Chocolonely evenement waar wij vrijkaarten voor kregen. Iedereen ging los op de dansvloer en we hebben de Beurs als laatste verlaten. Sowieso doen wij veel leuke dingen naast het werk. Samen naar de Efteling en een medewerkers-ontbijt maken het extra leuk!”
Casper Gielen, Banqueting Employee
“Als we ‘s ochtends de briefing krijgen over wat we als Banqueting medewerkers moeten neerzetten krijg ik altijd lichte kriebels in mijn buik. Evenementen in de Beurs zijn vaak spectaculaire shows met gasten die nogal wat gewend zijn. Er wordt dus best veel van je verwacht. Maar het is enorm leuk om mee te maken en elk evenement geeft me weer een ‘wauw’ gevoel. Na werktijd gaan we met de groep vaak nog een drankje doen in de stad, omdat je na het werk nog vol adrenaline zit!”
Conchita Faverus, Banqueting Employee