Front Office Portier (oproep)

Front Office Portier op oproepbasis

Is persoonlijke gastvrijheid jouw tweede natuur en wil je net als wij iedere dag bezig zijn met het leveren van 5-sterren kwaliteit en service, dan leren we je heel graag kennen!

De Beurs van Berlage is niet de nieuwste ‘place to be’ in Amsterdam, maar wel een van de bekendste. Al sinds 1903 is de indrukwekkende Beurs een regelrechte internationale hotspot. Een dynamische plek, midden in de stad, waar elke dag spannende dingen gebeuren; congressen, evenementen, feesten, beurzen, tentoonstellingen en nog veel meer. Ze vinden hun plek in een gebouw met een oppervlakte van 16.000 m² en een capaciteit tot 2.600 gasten. Het is onze ambitie om onze gasten een fantastische en unieke ervaring op 5-sterrenniveau te bieden. Wij zijn per direct op zoek naar een Portier front office op oproepbasis.

Jouw rol Het belangrijkste in deze rol is dat onze (internationale) gasten en bezoekers door jou bij aankomst warm ontvangen worden. En dat jij je als een vis in het water voelt in een 5 sterren gastvrijheid service organisatie. Vanaf augustus staan er meerdere voorstellingen op ons programma en worden het weer bruisende tijden bij de Beurs van Berlage! Diensten van 18hr tot 23 hr. (di, wo, do). Op vrijdagen en in het weekend van 17:00 tot 01:30. Op zondag van 17:00-22:00.

Na augustus zijn start het congresseizoen en zijn de diensten overdag, in de avonden en de weekenden.

Wat breng jij

 • Je bent een verhalen verteller;
 • Je bent in staat op een natuurlijke wijze makkelijk contact te leggen;
 • Ervaring in de gastvrijheid sector;
 • Nederlandse (goed) en Engelse taal in woord (goed);
 • Gastgericht, klantgericht, verrassend;
 • Wisselende diensten en ook in het weekend tijdens Evenementen en tentoonstellingen;
 • Woonachtig in (omgeving van) Amsterdam.

 Wanneer verras je ons

 • 5-sterren kwaliteit en service vanuit persoonlijke gastvrijheid en representatief zijn, is voor jou vanzelfsprekend, je begrijpt wat wij daarmee bedoelen!
 • Je hebt oog voor detail en je zorgt dat ons 5 sterren kwaliteitsniveau hoog blijft, niet omdat dat in een profiel omschreven staat maar omdat jij het belang zelf daarvan inziet.
 • Met jouw communicatieve en sociale vaardigheden voelt de omgeving zich welkom en je verrast ons vanaf de eerste kennismaking met jouw persoonlijke gastvrijheid.

Kom je bij ‘onze’ Beurs werken? Wij zijn een hecht en professioneel team. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en ontdekken graag welke waardevolle bijdrage jij kan leveren. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt, we verwelkomen je van harte. Wat verder nog van belang is om te weten:

We vinden persoonlijke gastvrijheid, samenwerken, ondernemen, betrokkenheid en leren waardevolle thema’s die bijdragen aan onze 5 sterren kwaliteit en service;

 • Je komt terecht in een dynamische werkomgeving, midden in het centrum van Amsterdam;
 • We bieden je een arbeidsovereenkomst op basis van oproep voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlening;
 • Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform (schaal 3, 4 afhankelijk van ervaring), gebaseerd op de horeca cao, maar met aantrekkelijke extra’s: hogere salarisschalen dan die van de CAO en ATV- en leeftijd-dagenregeling. Natuurlijk is er een pensioenregeling, 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur) per jaar en een regeling voor bedrijfskleding; 10% personeelskorting in onze Bistro en toegang tot onze tentoonstellingen.

Nog steeds enthousiast over deze functie?

Heb je nog vragen? Dan kun je voor inhoudelijk informatie altijd telefonisch contact opnemen met Marc de Winter, Operations Director via 020 530 4141. Nog steeds enthousiast? Stuur dan je CV en korte motivatie via onze werkenbijeenhotspot.nl website ter attentie van Anouk de Klerk, HR Manager. We nemen direct telefonisch contact op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu