Party Manager

De Beurs van Berlage is niet de nieuwste ‘place to be’ in Amsterdam, maar wel een van de bekendste. Al sinds 1903 is de indrukwekkende Beurs een regelrechte internationale hotspot. Een dynamische plek, midden in de stad, waar elke dag spannende dingen gebeuren; congressen, evenementen, feesten, beurzen, tentoonstellingen en nog veel meer. Ze vinden hun plek in een gebouw met een oppervlakte van 16.000 m² en een capaciteit tot 2.600 gasten. Het is onze ambitie om onze gasten een fantastische en unieke ervaring op 5-sterrenniveau te bieden. Wij maken mooie ontwikkelingen door en zijn per direct op zoek naar een Partymanager voor 38 uur per week.

Jouw rol

Als partymanager ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, opbouw, uitvoer en afbouw van alles wat met de catering te maken heeft voor een evenement (tot 1000 gasten). Je werkt onder verantwoordelijkheid van de banqueting manager en werkt nauw samen met de event managers en chef-kok banqueting in de aanloop naar en tijdens evenementen. Op basis van de informatie van de event manager maak jij je draaiboek en de planning. Je bent hierbij punctueel, denkt mee in oplossing voor eventuele knelpunten en bedenkt hoe je de 5-sterren service van de Beurs van Berlage kan overbrengen. Tijdens de uitvoer van het evenement voel jij je als een vis in het water. Je reageert snel en adequaat en denkt vooruit. Daarbij stuur je ook nog een enthousiast team van banqueting personeel aan. Dit alles doe je om ervoor te zorgen dat de gasten een geweldige tijd beleven. Jij bent namelijk een enthousiaste teamspeler en een uitmuntende gastheer/-vrouw.

Wat breng jij

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau (voorkeur diploma richting van hospitality en/of hotelschool);
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare leidinggevende werkervaring (event- of congreslocatie, theater etc.);
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Voldoende beheersing van de Engelse taal;
 • Vaardigheden om te blijven presteren onder tijdsdruk of bij tegenslag;
 • Goede samenwerkingsvaardigheden en flexibel
 • Representatief
 • Woonachtig in of omgeving van Amsterdam

 Wanneer verras je ons

 • Jouw enthousiaste persoonlijkheid en oprechte drive je te willen ontwikkelen tot een professional;
 • Je bent een zelfstarter, hands-on, houdt oog voor detail en blijft goed samenwerken, ook onder stress, omdat je begrijpt dat we samen met elkaar alle evenementen realiseren
 • Je bent iemand die van nature het beste uit zichzelf en zijn/haar functie wilt halen, zonder dat dit altijd precies omschreven staat, omdat je het uiteindelijke resultaat voor ogen blijft houden.
 • 5-sterren kwaliteit en service vanuit persoonlijke gastvrijheid, is voor jou vanzelfsprekend, je begrijpt wat wij daarmee bedoelen

 Dit bieden wij

 • Een dynamische werkomgeving, midden in het centrum van Amsterdam;
 • Een divers, professioneel en enthousiast team dat van aanpakken houdt;
 • Arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging;
 • Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, gebaseerd op de horeca cao, maar met aantrekkelijke extra’s. Zo liggen onze salarisschalen hoger dan die van de CAO en kennen we ATV- en leeftijd-dagen. Natuurlijk is er een pensioenregeling, 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur) per jaar en een regeling voor bedrijfskleding;. Er staat dagelijks een personeelslunch voor je klaar en mocht je in onze Bistro willen lunchen of dineren dan krijg je vanzelfsprekend personeelskorting. Niet alleen voor jou, maar ook als je samen met familie en vrienden komt.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je terecht bij Jorien Schipper, Banqueting Manager of via 020 531 4141.

Enthousiast over deze functie?

Stuur je motivatie met CV naar ikwil@werkenbijeenhotspot.nl of via onderstaand formulier ter attentie van Anouk de Klerk, HR Manager. Kijk op onze website voor onze sollicitatieprocedure!

Ben je benieuwd wat er gebeurt zodra je onderstaand formulier hebt verzonden? Bekijk dan hier onze sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu