Project Coördinator Renovatie en Onderhoud

Project Coördinator Renovatie en Onderhoud

Heb jij een voorliefde voor monumentaal vastgoed en renovatiewerk? En wil je je passie inzetten voor het behoud van ons rijksmonument, de Beurs van Berlage? Dan hebben we een hele mooie functie voor jou!

De Beurs van Berlage is niet de nieuwste ‘place to be’ in Amsterdam, maar wel een van de bekendste. Al sinds 1903 is de indrukwekkende Beurs een internationale hotspot, waar elke dag spannende dingen gebeuren zoals congressen, evenementen, feesten en beurzen. Ook hebben we horecagelegenheden, escaperooms, tentoonstellingen, kantoorhuurders en bewoners. Ze vinden hun plek in ons gebouw met een oppervlakte van 16.000 m² en een capaciteit tot 2.600 gasten. Het is onze ambitie om onze gasten een fantastische en unieke ervaring op 5-sterrenniveau te bieden.

De huidige organisatie is ca.12 jaar geleden ontstaan met als missie een ontmoetingsplek te zijn voor iedereen. Door optimale invulling te geven aan ‘het gebouw’ Beurs van Berlage, zijn we in staat ons monument Beurs van Berlage, onafhankelijke van subsidies en dus op eigen kracht, te behouden voor toekomstige generaties. En dat doen we tot op heden heel erg goed!

We zijn inmiddels doorgegroeid tot een multifunctionele organisatie welke 24/7 in bedrijf is. De afgelopen jaren hebben we vele projecten en renovatiewerkzaamheden kunnen verrichten en het gebouw weten te voorzien van de noodzakelijke vereisten om onze commerciële organisatie te kunnen laten groeien. Echter, renovatie en onderhoud van een monument, is natuurlijk nooit af. ‘Tussen’ de bedrijven door zet ons team van de afdeling Beheer zich het gehele jaar in om de projectplannen, renovatie, verbouwing en onderhoud, op hoog niveau te realiseren. De afdeling Property bestaat uit de teams ‘renovatie & onderhoud’ en ‘facilitair’. Het team renovatie & onderhoud bestaat uit twee uitvoerende ervaren specialisten op het gebied van gebouwonderhoud en de Projectcoördinator, deze functies vallen rechtstreeks onder de Property director. Voor duurzaam behoud van ons monument richten wij ons op het behoud van de architectonische waarde, staat veiligheid bovenaan en is kwaliteit en duurzaamheid voor ons heel belangrijk.

Jouw rol

Als Projectcoördinator renovatie & onderhoud kom je te werken bij de eigenaar van het rijksmonument de Beurs van Berlage. Met jouw ruime praktijkervaring in de bouw en voldoende kennis van werktuigbouwkunde en elektrotechnische installaties begeleid en coördineer je onze bouw en renovatieprojecten. Binnen de afdeling Beheer ben jij als Projectcoördinator de sparringpartner van de Property Director en stel je samen project- en onderhoudsplannen op. Vanuit je functie ben je verantwoordelijk voor de complete projectcoördinatie van de toegewezen projecten en controleer, beoordeel je alle (contractueel) verbonden onderaannemers op het opgeleverde werk en eindresultaat. Denk hierbij aan het budget, planning, aanbesteding, opdrachtverstrekking, aansturing van de (onder)aannemers, logistiek, veiligheid, afstemming met de interne organisatie en natuurlijk het te behalen resultaat.

Wat breng jij

 • Je hebt minimaal een MBO afgeronde opleiding in de richting van bouwkunde en/of installatietechniek, door je kennis en ervaring functioneer je op HBO werk en denk niveau;
 • Minimaal 8 tot 10 jaar aantoonbare relevante werkervaring waarvan ca. 4 jaar in een vergelijkbare rol binnen het vastgoedbeheer, monumentenzorg of bij een grotere aannemer;
 • Excellente sociale en communicatieve vaardigheden voor een uitmuntende samenwerking met partners en leveranciers en je weet je te verplaatsen in de wensen van de verschillende gebruikers van het gebouw;
 • Je beschikt over onderhandelingsvaardigheden en overziet de verschillende belangen en stroomlijnt deze op natuurlijk en tactvolle wijze;
 • Je denkt constructief en bent praktisch ingesteld, zonder af te doen op kwaliteit en eindresultaat;
 • Je bent analytisch, accuraat en sterk in het bewaken van planning, budget, voortgang;
 • Je hebt ruime ervaring met Excel, Autocad en het bouwen, bijhouden van digitale (project)dossiers;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, voldoende beheersing van de Engelse taal;
 • Bij voorkeur woonachtig in of omgeving van Amsterdam.

Wanneer verras je ons?

 • 5-sterren kwaliteit en service vanuit persoonlijke gastvrijheid, is voor jou vanzelfsprekend, je begrijpt wat wij daarmee bedoelen;
 • Je bent representatief in voorkomen en communiceert gemakkelijk met iedereen;
 • Je bent creatief, denkt buiten kaders met een innovatieve mindset;
 • Kennis van Oprognose, Revit en BIM is een pré;
 • Je bent iemand die van nature het beste uit zichzelf en zijn/haar functie wilt halen, zonder dat dit altijd precies omschreven staat, omdat je het uiteindelijke resultaat voor ogen blijft houden.

Dit bieden wij

 • Een team bestaande uit collega’s met een gedeelde passie voor ons monument;
 • Een dynamische werkomgeving, midden in het centrum van Amsterdam;
 • Een divers, professioneel en enthousiast team dat van aanpakken houdt;
 • Arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging;
 • Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, gebaseerd op de horeca cao, maar met aantrekkelijke extra’s. Zo liggen onze salarisschalen hoger dan die van de CAO en kennen we ATV- en leeftijd-dagen. Natuurlijk is er een pensioenregeling, 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur) per jaar en een regeling voor bedrijfskleding;. Er staat dagelijks een personeelslunch voor je klaar en mocht je in onze Bistro willen lunchen of dineren dan krijg je vanzelfsprekend personeelskorting. Niet alleen voor jou, maar ook als je samen met familie en vrienden komt.

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je terecht bij Kelvin van Nimwegen, Director of Property of via 020 531 4141.

Enthousiast over deze functie?

Stuur je motivatie met CV naar ikwil@werkenbijeenhotspot.nl of via onderstaand formulier ter attentie van Anouk de Klerk, HR Manager. Op de website van werkenbijeenhotspot.nl kun je onze sollicitatieprocedure vinden.

Solliciteer nu