Vacature Restaurantmanager/ bedrijfsleider Bistro Berlage Â
Bistro Berlage is onderdeel van Amsterdam Conference Center Beurs van Berlage. Al sinds 1903 is de indrukwekkende Beurs een regelrechte internationale hotspot. Onze huidige Restaurantmanager heeft een nieuwe uitdaging gevonden, en zal binnen de Beurs een andere rol gaan vervullen. Daarom gaan we op zoek naar een opvolger. Je hoeft natuurlijk niet exact op onze huidige Restaurantmanager te lijken. Wat we wel belangrijk vinden is dat jij affiniteit hebt met de stijl van onze Bistro, waar eigentijdse klassiekers, met ingrediënten van lokale bodem worden geserveerd. We vinden het ook belangrijk dat jij energie krijgt van het leveren van de beste service aan gasten. Jij wordt namelijk blij als anderen zich welkom voelen door jouw ontvangst! In de zomer hebben we een groot terras op het Beursplein met 120 zitplaatsen.Â
Jouw rolÂ
Als Restaurantmanager van onze Bistro ben je vanuit intrinsieke passie en vakmanschap in staat om onze gasten, samen met een enthousiast Bistro team, een mooie ervaring te geven! In deze functie ben je zowel operationeel als financieel verantwoordelijk en meewerkend in het team. Je geeft leiding aan vier floormanagers en het totale Bistro team bestaat uit 20 collega’s (vast en flexibel). Samen met onze Chef-Kok van de Bistro en de keukenbrigade zorg jij ervoor dat we vanuit onze visie, onze service en kwaliteit leveren. Met deze verantwoordelijkheden en taken zijn flexibele werktijden onderdeel bij deze functie. Als Restaurantmanager rapporteer je direct aan de F&B director. Â
Wat breng jijÂ
- Een afgeronde MHS/HHS opleiding zou een pre zijn, maar vakmanschapservaring kun je ook hebben opgedaan in je werkzame leven;Â
- Twee jaar relevante leidinggevende werkervaring in een vergelijkbare organisatie;Â
- Met jouw leiderschapsstijl weet je hoe je het Bistro team in the flow krijgt en ben je in staat andere te inspireren net dat stapje extra te doen, niet omdat dat moet maar omdat het team dezelfde gewenste service en kwaliteit voor ogen houdt. Â
- Uitstekende vaardigheden om mondeling in het Nederlands en Engels onze gasten goed te ontvangen. Goede vaardigheden in Nederlands en Engels in schrift.Â
- Je weet dat feedback een belangrijk onderdeel is voor behoud van kwaliteit en ontwikkeling voor medewerkers en je bent in staat, door jouw wijze van communiceren en aansturing, om een feedback cultuur binnen het team te integreren in de dagelijkse werkzaamheden. Â
- Onder druk, tijdens pieken in de dag of bij tegenslag, blijf jij zichtbaar rustig en weet je welke prioriteiten en inspanningen er op dat moment nodig zijn om de verwachtingen van onze gasten te blijven overtreffen.Â
Taken en verantwoordelijkheden:Â
- Verantwoordelijke voor behouden van kwaliteitsnorm en gastvrijheidÂ
- Zowel kunnen leidinggeven bij een mooie bistro avond, een groepsarrangement, maar ook bij een overvol terras.Â
- Coördineren van lunches en dinersÂ
- Voorbereiding van groepsarrangementenÂ
- Commercieel inzicht, goede tafelbezetting, upsellen, labor- en inslagpercentageÂ
- PersoneelsplanningÂ
- Goed verdelen van taken, passend bij de kwaliteiten van team dat op die dag is ingedeeld Â
- Beheren van inkoop, voorraadbeheer, administratieve afhandeling, facturatieÂ
- Borgen van een uitstekende communicatie en samenwerking tussen bediening en keuken Â
- Zorgdragen voor werken volgens de hoogste HACCP-normenÂ
- Werving inwerken, aansturen en coachen van medewerkers.Â
Wanneer verras je onsÂ
- 5-sterren kwaliteit en service vanuit persoonlijke gastvrijheid en representatief zijn, is voor jou vanzelfsprekend, je begrijpt wat wij daarmee bedoelen!Â
- Met jouw communicatieve en sociale vaardigheden voelt de omgeving zich welkom en je verrast ons vanaf de eerste kennismaking met jouw persoonlijke gastvrijheid.Â
- Jouw enthousiaste persoonlijkheid en oprechte drive je te willen ontwikkelen tot een professional;Â Â Â
- Je werkt ook in de weekenden en je begrijpt dat een continubedrijf ook onregelmatigheid in diensten vraagt Â
Kom je bij ‘onze’ Beurs werken? Wij zijn een hecht en professioneel team. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en ontdekken graag welke waardevolle bijdrage jij kan leveren. Het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt, we verwelkomen je van harte. Wat verder nog van belang is om te weten:Â
- We vinden persoonlijke gastvrijheid, samenwerken, ondernemen, betrokkenheid en leren waardevolle thema’s die bijdragen aan onze 5 sterren kwaliteit en service;Â
- Je komt terecht in een dynamische werkomgeving, midden in het centrum van Amsterdam;Â
- We bieden je een fulltime arbeidsovereenkomst (38 hr./pw.) voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;Â
- Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, gebaseerd op de horeca cao, maar met aantrekkelijke extra’s: hogere salarisschalen dan die van de CAO (indeling in schaal 7 afhankelijk van ervaring; 3 ATV dagen per jaar; vitaliteitsdagenregeling. Natuurlijk is er een pensioenregeling, 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur) per jaar en een regeling voor bedrijfskleding; dagelijks staat er een goed verzorgde en heerlijke lunch of diner voor je klaar. Personeelskorting op aanvullende verzekeringen en natuurlijk korting in onze Bistro, niet alleen voor jou maar ook voor je familie en vrienden. En een heel enthousiast team met leuke teamuitjes. Â
Nog steeds enthousiast over deze functie? Â
Heb je nog vragen? Dan kun je voor inhoudelijk informatie altijd telefonisch contact opnemen met Jorien Schipper, F&B Director via 020 530 4141. Nog steeds enthousiast? Stuur dan je CV en motivatie naar ik wil@werkenbijeenhotspot.nl ter attentie van Anouk de Klerk, HR Manager. We nemen telefonisch contact op om nader kennis te maken. Â