#sollicitatieprocedure

Graag ontvangen wij je CV en motivatie via de ‘solliciteer nu’ button. In de vacaturetekst staat vermeld wanneer de reactietermijn sluit en in welke week wij onze agenda vrij houden om kennis te maken met jou. Wij laten ons uiteraard graag verrassen door jouw motivatiebrief! Na sluiting van de sollicitatieperiode worden alle reacties zorgvuldig gelezen en maken we een eerste selectie. Je ontvangt binnen 10 werkdagen een reactie op je sollicitatie.

#kennismaking

Indien jouw motivatiebrief ons heeft verrast, willen we je graag beter leren kennen. En jij natuurlijk ook met ons! De eerste kennismaking vindt plaats met de desbetreffende leidinggevende en/of samen met onze HR-manager. Je ontvangt per email onze uitnodiging voor een kennismaking. Bij voorkeur plannen we alle kennismakingen op een dag zodat wij tijdig een terugkoppeling kunnen geven aan alle kandidaten.

Indien je een open sollicitatie hebt gestuurd en je solliciteert op een functie bij ons in de bediening (Bistro en/of Banqueting afdeling) dan nemen we telefonisch contact met je op.

“Begonnen als stagiaire bij Marketing ben ik na 2,5 jaar doorgegroeid tot Marketing Executive! De Beurs van Berlage is een heel mooi bedrijf om voor te werken. De communicatielijnen zijn kort en je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional. Bij ons is geen dag hetzelfde, omdat er altijd weer een nieuw vet evenement op het programma staat. Het leuke is dat wij als hecht team samen naar zo’n evenement toewerken. Iedere afdeling heeft een belangrijke rol in het proces. Dit maakt dat wij altijd op hoog niveau kunnen presteren. We organiseren regelmatig feestjes om onze successen te vieren. Ja, daar zijn we ook heel goed in!”

Fannie Fuijkschot, Marketing Executive

#selectiegesprek

Na de kennismakingsgesprekken selecteren we drie tot vijf kandidaten. Ben jij na de eerste kennismaking ook nog steeds enthousiast dan volgt er een tweede gesprek met een van onze collega-experts in het vakgebied, samen met de leidinggevende, met wie je al hebt kennisgemaakt in het eerste gesprek.

In het tweede gesprek gaan we nader in op jouw talenten en vaardigheden en kijken we of we een match zien met ons Beurs van Berlage profiel, waarbij we zeker letten of jouw persoonlijk gastvrijheid past bij ons 5 sterrenniveau! Ook bespreken we de wederzijdse verwachtingen, dat vinden we heel belangrijk voor een succesvolle start bij ons!

*Bij managementfuncties nodigen we ook altijd onze Algemeen directeur uit om bij het selectiegesprek aanwezig te zijn.

#arbeidsvoorwaarden

Indien zowel jij als wij een mooie samenwerking zien dan sturen we je ons aanbod per email en vragen wij je twee recente referenten aan ons door te geven met wie we telefonisch contact mogen opnemen.

Vervolgens maken we een afspraak met je om je contract te ondertekenen en neem je je relevante behaalde diploma’s en/of certificaten, trainingen mee, waarvan we een kopie maken voor het personeelsdossier.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, gebaseerd op de horeca cao, maar met aantrekkelijke extra’s: hogere salarisschalen dan die van de CAO en ATV- en leeftijd-dagenregeling. Natuurlijk is er een pensioenregeling, 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 38 uur) en een regeling voor bedrijfskleding; dagelijkse personeelslunch en personeelskorting in onze Bistro en toegang tot onze tentoonstellingen. Dit staat nog los van alle leuke (interne) activiteiten die door onze feestcommissie georganiseerd worden. Alle informatie over onze regelingen ontvang je tegelijk met ons aanbod.

“Als we ‘s ochtends de briefing krijgen over wat we als Banqueting medewerkers moeten neerzetten krijg ik altijd lichte kriebels in mijn buik. Evenementen in de Beurs zijn vaak spectaculaire shows met gasten die nogal wat gewend zijn. Er wordt dus best veel van je verwacht. Maar het is enorm leuk om mee te maken en elk evenement geeft me weer een ‘wauw’ gevoel. Na werktijd gaan we met de groep vaak nog een drankje doen in de stad, omdat je na het werk nog vol adrenaline zit!”

Conchita Faverus, Banqueting Employee

#administratieve-afronding

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vast onderdeel bij onze indiensttredingsprocedure. Wij vragen de VOG voor je aan in de digitale omgeving van de overheid.

De overheid gaat vervolgens je basisregistratie profiel screenen op basis van de functie waarvoor je binnenkort wordt aangesteld. Nadat de overheid je profiel heeft gescreend krijg je daar zo snel mogelijk bericht van. Bij een positief resultaat krijg je een mail met een betalingsverzoek toegestuurd om het bedrag per iDEAL te voldoen. Nadat het bedrag is ontvangen krijg je je VOG op je e-mailadres, welke bij de aanvraag door ons is opgegeven.  We vragen jou je VOG op je eerste werkdag mee te nemen voor het personeelsdossier. De kosten voor de VOG-aanvraag worden vergoed. Bij een negatief resultaat krijg je een toelichting van de reden van afwijzing voor de VOG.

#welkom

Is alles rond? Contract ondertekend? Gefeliciteerd en welkom bij de Beurs van Berlage!

We zullen je laten kennismaken met je collega-buddy, aan wie je de eerste periode alles kan vragen zodat je snel je draai vindt bij ons! We maken voor jou een persoonlijk introductieprogramma op je eerste werkdag en  verwelkomen je graag in ons team!

“Mijn stage bij de Beurs van Berlage was bij Conference Services. Op deze nieuwe afdeling organiseren wij alles rondom een evenement zoals hotelovernachtingen, vervoer en nog veel meer. De Beurs is een leuk bedrijf met een goede sfeer. Wat mij het meeste opvalt is dat iedereen gepassioneerd zijn werk doet, maar wel binnen grenzen. Je krijgt veel ruimte om initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast draai je ook echt mee waardoor je veel praktijkervaring opdoet. Er zijn ook gezellige borrels waar we met zijn allen heen gaan. Kortom: een leuk bedrijf waar veel te leren valt.”

Erik Mastenbroek, Stagiair Conference Services

#privacy

Goed om te weten: wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Je persoonlijke gegevens worden binnen 4 weken na sluiting van de vacature verwijderd. Je CV en motivatie zijn tijdens de sollicitatieprocedure alleen toegankelijk voor de direct betrokkene. Indien we andere kandidaten hebben geselecteerd maar je wilt toch graag in ons bestand blijven voor toekomstige interessante vacatures, dan vragen wij je ons per email toestemming te geven om je gegevens te bewaren. Zo niet, dan worden je gegevens vanzelfsprekend verwijderd.

Wil je hier meer over weten? Lees dan ons privacy statement.

Solliciteren

werken bij een hotspot whatsapp

Solliciteer via Whatsapp

App #werkenbijeenhotspot naar
06-48 98 25 81 en geef aan naar welke vacature of stage je voorkeur uitgaat.

werken bij een hotspot mail

Solliciteer via e-mail

Mail naar ikwil@werkenbijeenhotspot.nl en geef aan naar welke vacature of stage je voorkeur uitgaat.