Stagiair(e) Keuken Banqueting

De Beurs van Berlage is niet de nieuwste ‘place to be’ in Amsterdam, maar wel een van de bekendste. Al vanaf 1903 is de indrukwekkende Beurs een regelrechte internationale hotspot. Een dynamische plek, midden in de stad, waar elke dag mooie dingen gebeuren: evenementen, feesten, beurzen, exposities met 200 tot 2.600 gasten. Allemaal van het allerhoogste niveau. Nike en MTV Europe waren onze gast, net als StartupFest Europe. Elk jaar hosten we de Elite Model Look finale. Tony Chocolonely heeft bij ons een fantastische winkel. Ook in de Beurs: Sherlocked, de nummer 1 Escape Room van Amsterdam en onze laatste aanwinst is het oergezellige Bistro Berlage. De Beurs is echt een gave plek om te werken. We maken geweldige ontwikkelingen door en zijn per direct op zoek naar een Banqueting Keuken Stagiair(e).

Jouw rol

Je levert je een bijdrage aan de bereiding van het eten voor de gasten. Een leerzame meeloopstage voor een toekomstige kok!

Taken: 

  • Je maakt bijvoorbeeld belegde broodjes, salades of Italiaanse pasta’s;
  • Je leert om op een correcte wijze om te gaan met de voedselveiligheid;
  • Je past volop de kwaliteitsnormen toe;
  • Door je passie voor koken tot uiting te laten komen in de keuken van het park;
  • Door lekkere en gezonde ingrediënten samen te voegen tot heerlijke smaaksensaties van hoogstaande kwaliteit.

Wat breng jij

  • Je volgt een opleiding tot kok (niveau 2);
  • Je bent enthousiast, zelfstandig en gemotiveerd;
  • Je bent stressbestendig en een echte teamplayer;
  • Je hebt goede mondelinge vaardigheden in Nederlandse taal;
  • Je bent goed op de hoogte van de regels rondom bereiding, kwaliteit en hygiëne van voedsel;
  • Je kunt goed omgaan met messen, bedienen van keukenapparatuur en doseren van ingrediënten tot zeer kleine hoeveelheden.

Wat bieden wij

  • Een unieke locatie in een dynamische werkomgeving in het hart van Amsterdam;
  • Een ambitieuze en groeiende organisatie en een team met leuke collega’s;
  • Een leerzame stage;
  • Een stagevergoeding;
  • Maaltijdvergoeding;
  • Meer informatie.

Voor meer informatie over deze vacature kun je je wenden tot Anne Zoutendijk, Chef kok Banqueting  via 020 530 41 41.

Solliciteer nu