Zelfstandig werkend Kok Bistro Berlage

Bistro Berlage bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam, met uitzicht op de Bijenkorf,  het Damrak en Euronext. We zijn zeven dagen in de week open van 10.00 uur tot 22.00 uur (maandag tot 18.00 uur), waarbij zowel lunch als diner worden geserveerd. In de zomer hebben wij een groot terras voor de deur als onderdeel van het nieuwe Beursplein.  Hou je ervan een steentje bij te dragen aan een ultieme avond uit van onze gasten, in een eigentijds en elegant restaurant? Dan is dit wat voor jou!

Wij zijn op zoek naar een gedreven Zelfstandig Werkend Kok voor 38 uur per week om het team compleet te maken. Heb jij passie voor het bereiden van lekker eten? Heb jij de inspiratie en de creativiteit om mee te denken over de gerechten op de menukaart? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol

Je bent een keukenheld die niets liever wil dan knallen in de keuken. En natuurlijk met een waanzinnig team om je heen die bestaat uit een Chef kok, een Souschef en twee Zelfstandig werkende koks.

Wat breng jij

Herken jij jezelf in het onderstaande profiel? Dan willen wij jou!

  • Afgeronde koksopleiding (pre);
  • Minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Bereid om op onregelmatige tijden en in het weekend te werken.

Wanneer verras je ons

  • Jouw passie en enthousiasme voor het vak is voor ons het belangrijkst!
  • Door jouw creativiteit en opgedane inspiratie denk je mee over de gerechten op de menukaart.
  • Collegialiteit en teamwerk vind jij net zo belangrijk als wij: met jouw vrolijkheid, en sociale en communicatieve vaardigheden, ben je een uitstekende aanvulling op het keukenteam.
  • 5-sterren kwaliteit en service vanuit persoonlijke gastvrijheid en representatief zijn, is voor jou vanzelfsprekend, je begrijpt wat wij daarmee bedoelen!

Dit bieden wij

  • Een historische werkomgeving midden in het centrum;
  • Een divers, professioneel en enthousiast team dat van aanpakken houdt;
  • Arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging;
  • Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, gebaseerd op de horeca cao, maar met aantrekkelijke extra’s: hogere salarisschalen dan die van de CAO en ATV- en leeftijd-dagenregeling. Natuurlijk is er een pensioenregeling, 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur) per jaar en een regeling voor bedrijfskleding; Dagelijkse personeelslunch en personeelskorting in onze Bistro en toegang tot onze tentoonstellingen.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Martijn Hinders, Chef-Kok via 020 530 4141 of Anouk de klerk, Manager HR.

Enthousiast over deze functie?

Solliciteer meteen en stuur een motivatie en CV voor 11 oktober naar: ikwil@werkenbijeenhotspot.nl

In de week van 14 oktober zullen de eerste kennismakingsgesprekken plaatsvinden. Kijk hier voor onze sollicitatieprocedure.

Solliciteer nu